Tre tips för att komma i form

Är det dags att äntligen komma i form? Det kräver hårt arbete och en långsiktigt planering, men det är värt mödan.

Komma i form

De vanligast anledningarna till att vi vill komma i form är att må bättre och gå ner i vikt, orka mer och att kläderna ska sitta snyggt. Det är en skön känsla att kunna sätta på sig vad som helst i garderoben och att du vet att du ser bra ut. Pricken över i:et är en schyst frisyr och vita tänder. Om du letar efter bästa tandblekningen för att bleka hemma, så finns det flera märken att välja mellan hos Bäst Tandblekning.

1# Bygg muskler

Om du vill gå ner i vikt så bör du bygga muskler. Muskler gör inte bara att kläderna sitter snyggare, utan ger dig också en bättre ämnesomsättning. Det innebär att kroppen förbränner kalorier även när du inte tränar.

2# Promenera

Det är många som har promenerat sig smala, då det är den enklaste motionsform som finns. När du promenerar blir du inte heller så hungrig efteråt som när du tränat intensivt och det hjälper dig också att behålla formen.

3# Arbeta långsiktigt

De personer som lyckats komma i form och behålla formen arbetar långsiktigt. Försök inte att gå ner 7 kilo på en månad, risken är stor att du faktiskt i slutändan går upp i vikt. Skaffa dig goda vanor och lägg om din livsstil, så kommer formen att följa med.

flash-blog